Small Shipping Container Studio With A Color-Coded Design

A set of glass doors allow the bedroom to easily connect to the outdoor deck

This beautiful little studio house measures solely 30 sq. meters throughout however the small dimension doesn’t cease it from being superb. The design accomplished by the Plano Livre crew is a really intelligent one with a variety of potential for future modifications and additions to be made to it. Accomplished in 2021, the Estúdio Lapinha venture was accomplished in two levels.

A set of glass doorways permit the bed room to simply connect with the outside deck

The primary stage of the venture was probably the most sophisticated and time-consuming one. It concerned truly designing and constructing a small modular construction out of two repurposed transport containers. It was all accomplished in time for the studio to be a part of the Casacor Minas 2021 exhibition.

The interior of the studio is essential an open space where each function is defined by a different color
The inside of the studio is important an open house the place every operate is outlined by a distinct colour
The kitchen and area bordering the bathroom are colored in a beautiful earthy orange shade
The kitchen and space bordering the toilet are coloured in a fantastic earthy orange shade
The sleeping area is painted green and also has a plywood-paneled accent wall
The sleeping space is painted inexperienced and in addition has a plywood-paneled accent wall
The color-coded design is both practical and quirky-looking
The colour-coded design is each sensible and quirky-looking
The bathroom is part of the orange module but it has its own light blue palette
The lavatory is a part of the orange module however it has its personal gentle blue palette

The second stage of the venture befell after the occasion. The crew disassembled the entire construction and moved it to its everlasting location in Lapinha de Serra the place it was meant to function a house. The easy and modular nature of the design makes this a really versatile sort of construction, one that may be expanded and replicated so as to create customized designs and experiences.

The bedroom has wooden flooring which closely matches the aesthetic of the exterior deck
The bed room has wooden floors which carefully matches the aesthetic of the outside deck
Thanks to its modular design, the studio can be customized to fit a variety of different locations
Due to its modular design, the studio might be personalized to suit quite a lot of totally different places

This little container studio is, as talked about earlier than, comprised of two repurposed containers that are positioned facet by facet. You’ll be able to clearly see the road between them due to the colour palette chosen for the inside which differentiates between a inexperienced module and an orange and blue one. Regardless of being tiny inside, the studio has entry to a big open deck and this helps rather a lot to make it really feel extra open and spacious general.

A set of glass doors allow the bedroom to easily connect to the outdoor deck

THE END

You can share this article with your friends ;-)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Table of contents